~Janusz

Zabłyśnie za 2 miesiące, wracając do anali skoro wyceniaja 8-12 to z zycia wzięte 5-6 zł i cały czas biega mi po głowie to wezwanie czy aby nie zwalili kursu aby odebrać po te kilka złotych macie panowie /państwo jakieś pomysły.

Fabryka bez długów popatrzcie dla kogo produkują te akumulatory no i sprzedaż ponad 5 mln sztuk. Zastanawiam się kiedy rynek dostrzeże spółkę przy 3 zł ?
Optimusa dostrzegł przy 1,80 , walili pkc przy 1,15 w dół teraz po 2 latach lata po 5,4 max 9,6 2011.

Ktoś napisał mafia , nie wiem ja widząc piatkową sesję i analizując fakty wiem że będzie dobrze kółka sa i będą jak na każdym papierze. Myslę żę od 1,20 niestety mojej ceny piatkowego zakupu i 1,08 dzisiejszego coś się zacznie dziać ulica nie skupuje akcji jak to miało miejsce w piatek walenie na całego i odbiór, mali się nie podstawiają w takiej chwili raczej wywalają ze strachu.

Co myslicie na temat wezwania ??? cały czas chodzi mi to po głowie /.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.