Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ty nie zarobiłeś, ale tylko popłakiwałeś, ze wywaliłeś wcześniej przez rankora... ;-D
Madry zawsze jesteś po sesji... ;-D
I tylko wzrostowej... ;-D
Dobrze że nazywasz mnie fajtłapą, bo głupio bym się czuł, gdybys mnie chwalił... ;-D
I tylko wyjaśnij, czemu podkradałeś posty fajtłapy a potem wklejałeś jako swoje?... ;-D
To jest moja największa uciecha z ciebie... ;-D
Wyszedłeś w tym na total bomiburaczka... ;-D
Bo, poza tobą, kazdy ma tu jakieś własne zdanie o spólce lub nie ukrywa, ze szuka jakiejś wiedzy lub opinii.
A ty chciałeś udawać mądrzejszego niz jesteś i zrobiłes z siebie bezjajnego (tu już wykropkuję z litosci)...
No i nie musisz się chwalić, jakie masz dolegliwości... ;-D
Twoje docinki - wiesz, gdzie mam, czy napisać ci dosłownie o twych dolegliwosciach, które innym przypisujesz?... ;-D
I wolę być frajtłapą w twoich oczach niż - jak ty - zakompleksionym userem przepisujacym cudze posty, by zaszpanowac na forum... ;-D
juz ci tu pisano - naostrz kredki i przygotuj sie do szkoły na jutro...;-D