~xyz

Nie jestem zwolennikiem jawnego informowania o ilości posiadanej przeze mnie akcji.

Obserwuje kurs, stratny nie jestem i daleko do tego, musieliby by zwalić kurs na łeb i na szyję bym był zmuszony do sprzedaży.

Na takie fora mogą również spoglądać osoby zainteresowane np. skupem akcji, a chcąc odebrać je od ulicy i widząc chociażby nastroje i jawne informacje tutaj pisane przez pseudo posiadaczy akcji o ilości jakie mają, taki ktoś może się zdecydować do dalszego zaniżania kursu, nie chcę nikomu pomagać, bo mi nikt nie pomaga. Każdy chce zarobić i to jest oczywiste.

Jak dla mnie spółka na tą chwilę jest szargana przez spekulantów ale układ przed nami, a wtedy zwyczajnie C / WK zbliży się do równości. Każdy chyba wie co to oznacza.

Choć kiedyś myślałem, CEDC po tym jak Tariko wszedł do gry poszybuje do góry i się myliłem. Jak co niektórzy wiedzą było bardzo dużo niejasności w raportach finansowych, jak się teraz okazuje. Alterco uważam za spółkę, oczywiście w upadłości ale zdrową pod układ i z siłą potencjału do wybicia na nowe maksima. Długów nie mają aż tak dużo, natomiast nieruchomości będą tylko przybierać na wartości, projekty w trakcie realizacji, a niektóre wystartują jeszcze w tym roku.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.