Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
z tym chłopcem nie ma co walczyć bo to syzyfowa praca! jest taki pewny a w zakład nie chce wejść ! to jego typu 8gr, do mojego 26 a ten bandzwoł pieje dalej :) otwieram sobie właśnie nową buteleczkę Chivasa ! jest okazja ! akumulatory z ukrainy stawiają ! 20% skasowane tak jak pisałem, wyszedłem trochę za szybko po przy 1,18 ale nie można mieć wszystkiego, nie jestem przecież taki kozak jak ranek! on mnie zjada na śniadanie!
a jak zarabia? tylko na bomi ! nic innego przeciez nie ma :)