Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zadzwoniłem do znajomego z ,,branży".
chcą zebrać wszystko do 2 zł i dalej podobnie do Ursusa mały FF w górę z powolnym upłynnianiem.
Nawiązując do Petrola wiekszość liczy jutro na korektę zejście do szamba, na formum nicogames napisałem 2,60 było to wczoraj 2,58 ok po przetestowaniu tego poziomu stopy zebrane chwila mielenia i tu możecie mnie wybesztać 3,20 na Petrolu juz go nie mam ale po przebiciu 2,60 rozważam powrót do gry.
Tu widzę ogromny potencjał wzrostów jak i na Midasie tam niby się nic nie dzieje ale papier jest wybierany małymi pakietami - technicznie zaatakuja linię trendu z 0,78.
Wydaje się że po takich wzrostach jak dzisiaj tu powinno być spuszczenie powietrza może dla wydygania leszczy, ale wielu ma apetyt na 2-3 zł , pamiętajmy z ilu spadało ubija dno na 1,40 i daj nam wszystkim Boże.
Jutro
Bioton , trzepanie na Petrolu , zbiórka na Midasie, tu według mnie wybiorą wsio do 1,50 luka nie odpuszczą i trzymanie na 1,80.
mam taka małą spółeczkę z NC nicogames tam w przyszłym tygodniu zabawa.
IFC po korekcie chca powrócić na 0,80.sa 0,46.
Podobnie było z Ursusem przy 2 zł jest 4,7 a będzie 6 i kto by pomyslał,,,,
Wielu zwiało z TP i bedą kręcone lody na małych uważać i korzystać.