Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ja na gieldzie od 93 roku jeszcze przed bankiem slaskim i fafik moim zdaniem ma racje podbitka byla chamska z ciaglym wieszaniem na widlach i zjazd bedzie taki sam a z mojego rozeznania zrobionego w branzy wynika ze te alterco od dawna cuchnace a aktywa mocno niepewne z drugiej strony moze sie okazac ze z ttej wartosci ksiegowej po odjeciu dlogow cos tam zostanie ale raczej na pewno nie 4zl na akcje nie zmienia to faktu ze mozna bylo zarobic krocie ale to jak na ruletce ja nie zaryzykowalem chociaz zjazd do 80 gr obserwowalem i wydawalo mi sie ze zaryzykowac to bedzie mozna jeszcze znacznie nizej