Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jaki ja głupi byłem,że nie wziąłem HB po 2gr :(
Chciwość się we mnie obudziła bo chciałem ją wziąć po 1gr ale to był poziom dla wybranych,tych co ustawili się na tym poziomie dużo wcześniej.
Macieju,ja już od 3 lat nie robię analiz na tym badziewnym forum.Wiesz dlaczego?Bo leszcz zawsze będzie leszczem a nie będę podpowiadał takim mendom jak CK.Odkąd go poznałem to opowiadał już bajki o motylach,elliotcie,fibonaccim,powerboxie,motylach,formacjach XABCD i in.Przepraszam jeśli jakąś teorię pomyliłem.Każda z tych teorii była dla niego św.Graalem.
No i zastanawiające jest,że zawsze na jego wątkach pojawia się jakaś kobieta,z którą ostro dyskutuje i często jej ubliża.Zaczęło się od "Oli na wakacjach" na forum Trakcji.
Facet ma zajebiście dużo czasu,jest samotny (bo kto by chciał mieć za partnera trolla forumowego) i jedzie całe życie na ręcznym ( bo która mu da?).
A jego volvo 340 już korniki wpierda...ją.