Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cena z pewnością jest oki, ale pod warunkiem że zrealizują prognozy (przynajmniej w wiekszej częsci). Oczywisćie jeżeli tak się stanie to po raporcie takich tanich akcji juz nie kupimy... jeżeli jednak wyniki będa słabe to obecna cena będzie i tak za wysoka.
Troche śmierdzi mi tu hazardem i losowością. Ja też troche podkupuje, ale martwi mnie że każdy z nas troche kupuje...... a wiec kto te akcje sprzedaje??... i to na wyścigi??