locke22

Jeżeli ktoś nie wierzy można to sprawdzić
Wchodząc na giełdę wpłacałem różne kwoty z kredytów i uzbierało się około 45 000 tyś zł
Dzisiaj zostało mi około 5 tyś zł
Piszę to bo chciałbym aby to było przestrogą dla innych co wierzą że bez odpowiednie wiedzy i silnego charakteru zarobią na giełdzie pieniądze
W tej chwili jestem prawie bankrutem giełdowym ale dzięki pomocy innych osób z sobie z nanych forów internetowych uczyłem się analizy technicznej
I na tej podstawie sprzedaję internet group i kupuję resztkę pieniędzy spółkę która na interwale tygodniowym dzisiaj kończy formację gwiazdy porannej po długotrwałym spadku
Zaznaczę że spółka była gwiazdą poprzedniej hossy
Inwestując w tą spółkę mam nadzieję że uda mi się odzyskać moję pieniądze od takich osób co ja byłem przez ostanie trzy lata doświadczeń z giełdą
Jeszcze kiedyś się tu odezwię i przypomnę mój post
Pozdrowienia dla zajączka
Amen i z Bogiem

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.