~Runa

po pierwsze "planuja otworzyc wiekszosc"sklepow a nie wszystkie.
dlaczego nie wzial tego sklepu? nie wiem moze nie mial tyle kasy,moze stwierdzil ze byl najgorszy z pozostalych albo za drogi w utrzymaniu.powodow moze byc wiele i nie koniecznie te o ktorych ty piszesz.
poza tym uwazam ze na dzien dzisiejszy franczyza to jedyna szansa na poczatek reaktywacji.
ich plan to zysk z franczyzy na poziomie 7-8 mln zl przy kosztach 2-3 mln
planuja zrobic emisje za min 40 gr i ja pewnie przeglosuja i pewnie znajda sie chetni.
czy to pomoze? nie wiem ale skoro sa chetni wsrod obecnych akcjonariuszy a jak pisalo SII nawet po 1 zl sa chetni(sic!)
oczywiscie to moze byc sciema aby oszukac i wywalic wszystko ale juz niestety z b.duza strata bo kto im to odbierze.naprawde dziwna sprawa bo emisja jest z wylaczeniem obecnych wiec musza byc idiotami aby to brac.chyba ze sobie chca usrednic wczesniejsze emisje ale to gra troche ryzykowna.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.