Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
@hehe
Mi nie przeszkadza ich "czarnowidztwo".
Jakoś trudno mi uwierzyć w teorie spiskowe co do zabicia kursu i przejęcia firmy za bezcen.
Bomi to handel gdzie liczy sie szybkość i działanie którego nie ma. Każdy dzień biernosci do gwóźdź do trumny. Poza tym w akcjonariacie masz antagonistow a jakoś nie słyszę krytyk z ich strony na działanie zarządu. Myśle ze wszyscy myśleli ze nie jest tak złe a wyszło jak zawsze.
Napisałem ze franczyza to światełko w tunelu pod warunkiem na jakich zasadach została spisana. Niestety to nie bomi na dzień dzisiejszy dyktuje warunki stad tak wolno to idzie.
Myśle ze te 50mln z emisji to starczy na chwile. Tutaj chyba każdy sobie rzepke skrobie.
Dziwi mnie tutaj wszystko włącznie z tym dlaczego działań na szkodę nie bada prokuratura.
Jak można było tak szybko położyć Rabat ,serce Bomi. Pamiętaj ze to przedstawiciele i ich układy generują sprzedaż. Dlaczego od razu nie zamknięto nierentownych sklepów !!!
Wszystko wg zasady Jakoś to będzie .
Wychodzi ze Bomi to jedno wielkie oszustwo od samego początku z przypadkowymi zarzadzajacymi.
A czy przetrwa? Nie wiem bo nie znam szczegółów ich działań.
Nie wiem tez czy lokalizacje które oddają bądź są im wypowiadane to dobre czy słabe bo od tego wiele zależy. Jak szybko Rabat zacznie normalnie funkcjonować bądź czy można go sprzedać rozsądnie itd