Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ada, naprawdę cię nie rozumiem. O co masz do mnie pretensje? Że dla zabawy opisałem przykład (prawdziwy!) jednej ze spółek z NC, czy, że napisałem na wątku spółki A o spółce B? A co mam pisać, że zaraz tu będzie po "pińcet" za akcję? Albo, że jakby widłak puścił to już byłby kosmos? Ja sobie zakupy zrobiłem i mnie to grzeje czy się dzisiaj otworzy, czy się nie otworzy, czy będzie dzisiaj po 60 groszy czy po 1 zł. A wiesz dlaczego? Bo nie zamierzam sprzedawać w najbliższym czasie. A w ogóle to wiesz o jakiej spółce pisałem?