Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Hehe, badź poważny...
Do kogo masz pretensje? - do tych, co wcześniej widzieli od ciebie, ze z bomi jest coraz gorzej?
Masz pretensje o to, ze inni wcześniej przewidzieli (z uzasadnieniem), iz bomi i rabat zbankrutują.
Nikt, poza toba, nie martwi sie o twoja kasę.
Tu wszyscy piszą o bomi i rabacie.
Jedni dużo, inni mało.
Jedni mądrze, inni madrze inaczej.
jedni naganiaja na kupno, inni ostrzegają, jakie ryzyko z tym się wiąże.
Uważasz, ze każdy, kto ma dystans do spólki i i widzi jej słabe strony, musi najpierw topic jak ty, by potem złorzeczyć na prezesa i cały swiat z rankorem na czele?...
Im w wiekszej desperacji jesteś, tym wieksze durnoty piszesz...
Albo tak sie boisz, ze mam rację (i inni, którzy widzą bomiklęskę), albo faktycznie jesteś tak madry inaczej...
Odpuściłem ci i pisałismy o bomi, po co wracasz na bomiwojenna ścieżke.
Myslisz, ze jesli ulżysz sobie na mnie, zenku czy innych, to poprawisz tym los bomi na gpw?
Czekaj jak wszyscy na rozwój wydarzeń, na kolejne infa i zobaczymy, kto ma rację...
Przestań w koncu pisać jak skrzywdzony przedszkolak, który posiusiał ze strachu i mówi, ze posiusiał sie przez kogoś, bo ten ktoś go wystraszył...
Na razie piszę pojednawczo i chcę gawędzić o bomi, a nie twych kompleksach, konfabulacjach i lękach. To jest giełda, więc musiałes sie liczyc z ryzykiem.
A skoro chcesz uchodzić za takiego madregi i przenikliwego, czemu nie ratowałeś kasy wczesniej i okazałeś się w tak madry inaczej?...