Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
widzę, że wszyscy windują tu ceny do samego nieba a jak na razie mimo prężnych kroków stoimy w miejscu... i możemy się zastanowić czy - lepszym było by powolne sukcesywne odbicie (co świadczyło by dobrej kondycji spółki), a może "wystrzał" w szampańskim klimacie i zapewne na chwilę - czysta spekuła...
co do wskaźników C/Z;C/WK;Z/A;C/W to możemy się nimi posiłkować, ale i tak ich wiarygodność
dzielić co najmniej przez dwa - dlaczeg? - odpowiedź jest prosta, to jest NC, i chociaż jestem leszczem nie będę zaprzeczał, ale nie jeden raz widziałem, że wyceny były piękne a "zyski".... i odwrotnie...
5-10-15 zł w ciągu kilku lat oczywiście jest to możliwe i jak najbardziej realne tak samo jak w najbliższej perspektywie 1 zł bądź - upadłość... ale poco się rozwijać otwierać nowe punkty sprzedaży kooperować z zagranicznymi firmami żeby ogłosić upadłość hmm o to trzeba by już zapytać prawników, doradców, i innych z pod "płaszcza" marki HRT - i gdyby doszło do takiej sytuacji to oni na niej na pewno nie stracą....
a co do teraz - no dobrze rozwijamy się, mimo to nadal stoimy w miejscu i gdybamy o odległych "strefach zielonych" - ale musimy mieć też pewne obiektywne spojrzenie to jest branża odzieżowa - dziecięca - więc być musi i będzie zawsze, co do konkurencji to jest a HRT jest stosunkowo małą firmą... szuka sobie pleców w potentatach.... tak czy tak sprzedaż będzie dyktował rynek i zamożność klienta a teraz nadchodzą trudne czasy
więc sami zobaczymy
być może kanz to taka "droga ewakuacyjna" a działania które teraz przeprowadza hurtimex to "klucz" który otworzy drzwi do tej drogi...
NIE MAM POJĘCIA ale jak ktoś może trzymać i kupić jeszcze to jest w dobrej sytuacji i kiedyś myślę że na pewno będzie zadowolony ale trzeba obserwować go tu zadowolony to pojęcie względne do wartości akcji
Pozdrawiam
Rafał