Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widzisz kracy, z Tobą jest taki problem.
rankr2 trąbi: na Bomi nie da się zarobić, a Ty przychodzisz i mówisz: "ja zarobiłem".
Problem z Tobą polega na tym, ze rankor2 mówi: na Bomi nie da się zarobić INWESTYCYJNIE, a Ty nie informujesz, że zarobiłeś spekulacyjnie.
rankor2 nigdy nie ostrzegał, że nie będzie zawirowań, na których będzie można zarobić. rankor2 bardziej przestrzegał, że jak będą zawirowania, to uważajcie, aby nie wsiąść do windy na górze. Nie traktujcie zawirowania, jako odwrócenia trendu,
Spekulacyjnie, uważam, że da się na Bomi zarobić. Przewidywałem zwyżkę przed walnym. Była do 0,29 realnie i do 0,30 dla szczęśliwców. Klika dni wcześniej było 0,24, 0,25, a 0,26 było do wzięcia w dowolnych ilościach.
Dzisiaj 0,26 to już seria limitowana.
Tylko mi odpowiedz skok z 0,26 na 0,29 ile przyniesie zysku po odliczeniu prowizji biura maklerskiego i belkowego?!
kracy! Dla dobra cwaników, których za chwilę BOMI zamieni w frajerów, bądź uprzejmy informować na forum ze szczegółami jak zarabia się na Bomi.