Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam 6.09.2012
No to mamy dalszy ciąg zabawy.Oni nawet nie potrafią ubierać mało świadomych inwestorów
w to barachło.Ciekawe,że długo kisił sie kurs około 4.25zł.Brakowało chętnych na zakup akcji
i obrót wynosił ponad 20.000akcji.Nagle po godzinie 16:00 dostali pomroczności jasnej i
przy podciągniętym na siłę kursie 4.30-4.35 zł poszło sporo transakcji.Pewnie się zdenerwowali i
spółdzielnia z familią zaczęli wymieniać się akcjami.Poszło tego jak na dzisiejszą sesje sporo
Oni muszą sie przyzwyczaić,że na skotanie jest coraz mniej idiotów,którzy chcą być dawcami
kapitału.O tym,że tak jest świadczy tylko jedna transakcja na 891 akcji na dogrywce i to przy
obniżeniu kursu z 4.32 na 4.30 .Jutro piątek więc powinna być sprzedaż papiera by od nowego
tygodnia mieć pieniądz na akcjeTakie są reguły,ale nie dotyczy to takiego badziewia jak nasz
skotan.Ciekawe,kiedy znów spuszczą kurs.Ja tam mam czas.Ja poczekam i na pewno kupię
taniej.Czy będzie to sporo taniej? pewnie nie bo oni pilnują swoich zakupionych pakietów.
Jednak obstaje,że oni MUSZĄ obniżyć kurs bo inaczej zakiszą się we własnym sosie.
Pozdrawiam siem11
PS Tacy jesteście uśpieni .Dajcie głos Błędni Rycerze,