Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
.....co tam słychać?...co na przyszłość?.... nie bądźcie tacy sztywni...jest nas wielu z papierem i jeszcze przybędzie...skoro kursu nie wywindujemy to chociaż zapoznajmy się naszymi dalszymi planami...
.... bo na przykład u mnie to będą moje pierwsze święta z proxy......i to z dużą ilością.....może przy stole zabraknąć miejsca dla wędrującego Prezesa....już nie mogę się doczekać.....
...piszcie co u was i jakie macie plany aby coś odrobić ze strat....
..ale nie jak wielonickowy >as, który non stop wieszczy zeta....śmiało odpowiadajcie....w kupie siła.....a kupy nikt nie ruszy.....
..szczególnie tej z proxy....