~rankor2

Ja nadal podtrzymuję swoją opinię o bomi, którą znasz.
I utwierdza mnie w tym jeszcze jedno: brak obrotów od 16 sesji przy ciągłym spadku kursu.
Popytu więc nie ma nawet na historycznych dołkach.
Wielu tu pisało przy cenie 0,4x, ze wyniki za 2Q sa juz zdyskontowane.
Dzisiejsze open pokazało, ze i tym razem miałem rację.

Spólka nie ma nic pozytywnego do ogłoszenia, grubi wyszli wczesniej i w koncu ujawnią stan posiadania (IMO - mocno zmniejszony).
Po walnym już niczego dobrego dla spólki nie spodziewam się.

A w tej chwili to raczej stawiam na to, ze mocniej zatowarowana w bomimakulature drobnica usiłuje podawać tlen, by wysypać się powyzej 0,22
póki jeszcze jest na to szansa...

Do 0,16 brakuje tylko 6 groszy...
Ale i tak kupowanie powyzej 0,21 uważam za przepłacanie i dofinansowywanie filantropijne tych, co kupili wcześniej i teraz szukaja okazji do ucieczki.

Gdyby miało być coś pozytywnego, powinno juz byc jakies info ze strony spólki...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.