Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
rankorze ad 7 i 8
brak wiary ..... a szkoda .....
bo ja wierze ze wzszystko od lutego to szyte grubymi nicmi .....
ba jestem tego pewien tym bardziej ze ludzie z idm sa w tym maczaja palce .....
a ewentualny inwestor bedzie nie traktowany jak winny tylko jak zbawca po pierwszej sesji plus 50 % dla przypomnienia takowa sesja po takim infie jest jak najbardziej mozliwa ba juz taka byla miesiac temu .....
takze .....
czekamy na karka ....
ps. co by ni bylo ja bede pisał dalej na tym forum bardzo jestem czy ty czasem nie znikniesz pewnie tak ale powiesz ze uciekasz bo zajmujesz sie tylko bankrutami a bomi juz takowym nie jest .....
o bankrutach widac wypowiadasz sie ochoczo ale juz przykladow spolek ciekawych pod inwestycje juz nie chcesz sie podzielic .... a taki niby pomocny altruista ......
:))))
serdecznie pozdrawiam
i duzo zdrowia zycze bo najwazniejsze reszta przyjdzie sama :)))))