Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Takie odbicie trochę lipne, nie ma siły, niski obrót. Pamiętam jednak jak były brane duże pakiety po kilkanaście k przy cenie 12.50 - 13.0 i jestem tego ciekaw. wyniki Bardzo dobre choć prezes w liście studzi emocje. Na razie brakuje sternika no i oczywiście spekuły ale taka dzis giełda. Wszedzie niskie obroty.
ja jednak wciąż jestem zawiedziony brakiem informacji i rozwiązań nt. fabryki w rosji no i przejęcia przez ikea.
Oby od poniedziałku cosik ruszyło.
pozdrawiam wytrwałych..posiadaczy