Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jednak się nie pomyliłem,że jest największym oszołomem tu, nawet wstydu nie ma,reszta mniej zarażona to sie pochowała bo się wstydzi i milczy. Moze jeszcze będą ludźmi w przyszłości prawymi i wyciągną lekcje ze swoich błędów. Tam gdzie jest biznes nie wolno dawac się podpuszczać do nienawiści np. na Rydzyka haha. Uczyłem tu jak się bronic przed tym, kontry odwrotne umysłowe dawac tym co podpuszczają do nienawiści. To jest najlepsza metoda obrony nigdy człowiek nie będzie od kogoś uzależniony.
Powyżej macie za Jasiem przykład co zrobili masoni z tym człowiekiem zrujnowali mu umysł. Oni masoni dokładnie wiedzą ile by mu teraz naleli gnojowicy na łeb to i tak juz nigdy Rydzykowi haha nie wybaczy bedzie go się wstydził do konca życia swego i oto w tym wszystkim chodziło masonom.
Pisałem tu 5 lat temu ,zeby Rydzyk został premierem i miałem racje a Was tu ostrzegałem co będzie po paru latach rządu masonów i tych chłopków co za talerz darmowej zupy sprzedaj kraj. Dzisiaj akcje Dębicy byłyby po 150zł a dywidenda minimum 10zł.
Ja Rydzyka się nie wstydzę tak jak Was kolega powyżej haha wszystko robiono abym się go wstydził ale się obroniłem i dzisiaj razem z Rydzykiem mogę chodzić nawet przed Pałacem Prezydenckim na oczach całego świata i nie będę miał żadnego kompleksu haha
Gdyby nie oszołomy to ja bym do dzisaj nie wiedział co to jest Rydzyk i Radio Maryja dlamnie było by to cos egzotycznego i związane z wycieczkami w kościołach tak jak kiedys myślałem ze w weekendy do kościołów przyjeżdżają jakieś zagraniczne wycieczki a się później dowiedziałem ,ze to ludzie chodzą do kościoła az się z kompromitowałem haha