Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie wiem czemu to robisz człowieku i zobaczysz doigrasz się wreszcie. Możesz te słowa
traktować jak chcesz. Już był taki jeden co o mnie filmy kręcił i popatrz już nie kręci.
Cyfrowy jak chcesz wiedzieć kupowałem po 13.60 a sprzedawałem powyżej 15 zeta i wyraźnie wszystkich ostrzegłem na forum przed tymi spadkami. Stoi o tym czarno na białym więc jeszcze raz tym razem spokojnie cię proszę abyś się ode mnie odwalił.
Jeśli sądzisz, że jestem człowiekiem pojebanym, to może się okazać, że masz rację a przecież doskonale wiesz, że znaleźć kogoś po drugiej stronie laptopa to wcale rzecz nie trudna.
Zajmij się chłopie sobą, zajmij rodziną i ciesz się z życia. Jesteś doskonałym analitykiem, zarabiasz kupę kasy, ciesz się z życia. Nie wnerwiaj nieobliczalnych ludzi, ciesz się z życia i zajmij się wreszcie pisaniem o spółkach a nie pisaniem głupot o Chodziku Księżycowym.
Przyznam szczerze, że ostatnie twoje teksty mnie wku.... A wkur...ny Chodzik Księżycowy
to nie za dobry pomysł możesz mi wierzyć na słowo. W razie co to się zwróć do reżysera on przegiął pałę a ty jesteś blisko tej granicy.
Życzę udanego dnia i dobrych inwestycji
CK