Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To ze jest warta to wiem. Inaczej nie inwestuje. Tylko wlasnie zarzad chyba juz sie nachapał i maja gdzieś co bedzie dalej. Chodz cos tam robią.
Najlepszym co by moglo chyab byc to gdyby ktos sie tym zainteresowal, gdyby komus byly potrzebne wyspy. Ale to jzu nei od nas zalezy.
A postawa zarzadu jest tragiczna.
Na szczescie osob ktore sprzedaja nie wiele. Ciekawe ile tracą % osoy co teraz sprzedaja. gdybym ja mial sprzedac teraz to bym stracil spoooro zakladam ze wiekszosc z nas.
A mydlili oczy dywidendą itd. A tu nie ma nawet komunikatu.
Co do wynikow to czego sie spodziewamy? Czy ktos kupil drugi teelfon na dwie karty SIM? A tego na rynku juz jest baardzo duzo .
No ale ja bym na cuda nie wirzyl, ktory to Q spadamy w dół bo juz zapomnialem. A moglem sprzedac po 7 i było by nowe auto ale nie mialo byc lepsze:)
Pozdrawiam cierpliwych i piszacych normalne posty. Moze zarząd cos powie?