Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
kolego sam wiesz,że ci wierzyciele i te rekomendacje sa przeważnie g warte,jestem kilka lat na giełdzie i nigdy nie kierowałem się rekomendacjami analityków ,i informacjami po ile wierzyciele objeli akcje,a napewno forum ,ale czasem wsród tych ludzi znajdziesz kilku ,którzy mają wiedzę i napiszą coś logicznego,powiedz mi dlaczego ot tak dawna są takie obroty na pronoxie w sumie teraz to regnonie?!,to są kpiny z inwestorów,ale zawsze można wypuścić kolejne bajki o biomasie,my mozemy sobie popisać,ale knf powinien ruszyć głową,a tak król będzie co roku odbierał koszyk malin i wciskał następnym naiwnym swoje wizje.