~Sławek

Twoja wypowiedź świadczy o twojej wiedzy na poziomie "zerowym". Tak się składa, że mam wielu kolegów w Phinance, dawnym efecie. Podpisałem kiedyś Aegona, bo chciałem, na którym oczywiście osobiście straciłem ale mało, bo sam nim zarządzam. Umożliwia mi to moja wiedza. dziś phinance, ma produkt o niego lepszy bo zarządzany za mnie przez dom maklerski i oparty jest zamiast na funduszach to na ETF'ach (pewnie nie masz o tym i o ETF pojęcia). Ja mam dr z ekomomii, jestem specjalistą od inwestycji kapitałowych, zatem proszę nawet ze mną tematu nie podejmować, bo z góry odstajesz wiedzą w tym zakresie. produkt jest najlepszy na rynku. poza nim są najtańsze ubezpieczenia, do tego są majątki, które również są tańsze niż u samego ubezpieczyciela, tj. w Hestii. Doradca zarabia co rok na kliencie, spotyka się z nim, rozmawiają o różnych rzeczach. to oddaje podejście do klientów, a nie ta dopisana bzdura na rysunku. Szkoda że za takie kłamstwa i psucie opinii nie można pozwać do Sądu. A jeśli oczywiście doradca jest do D*** to nie znaczy że wszyscy tacy są. Różne zawody mają ubezpieczenia od działalności. Po co? bo się boją, że coś sknocą i będą musieli płacić. Z góry to już zakładają. Doradca też może być kiepski, bo głupi, leniwy, nie doszkala się, nie poszerza wiedzy. To co powinien wiedzieć jest wystarczające.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.