Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Roberciku obraziłeś mnie ale ci odpowiem, twój problem ( i w zasadzie tylko twój ) jest taki że próbujesz udawać kogoś kim nie jesteś, kupiłeś kiedyś tam papier i w tej chwili masz stratę, raz mówisz że jesteś przedstawicielem drobnicy innym że nie dajesz się spekulantom, mieszasz im szyki, sugerujesz że ktoś "specjalnie" zaniża kurs przed wielkimi wzrostami a ty walczysz i dokupujesz jak spada coraz niżej, to się zdecyduj czy jesteś kimś kto potrafi komuś mieszać szyki czy jednym z wielu ubranym w ten papier, to bynajmniej nie jest zarzut ale nie próbuj grać nie wiadomo kogo i nie wkurzaj ludzi irytującymi wpisami bo to pachnie dziecinadą do kwadratu
a co ja tu szukam, ja zawsze szukam okazji do spekulacji albo do poczytania mądrych ludzi, pisałem kiedyś już jak kupowałem ten papier i jak sprzedawałem ale nie staram się udawać alfy i omegi chociaż parę fajnych zagrań na tym papierze mi wyszło, mam teraz znowu mały pakiet ale nie liczę na cuda.