~rankor2

No pewnie, ze marny ze mnie analityk... ;-D
To przecież ty i inni bomioptymisci macie rację od dwóch lat...;-D
Kurs cały czas rośnie, bomi ma zyski i nie bankrutuje, firma sprawnie działa... ;-D

Adamson, przez moment przyjmę, że traktujesz mnie poważnie, więc to odwzajemnię i napiszę niżej bez protekcjonalno-wkurzajacej ironii (łatwo wyprowadzisz mnie z tego błedu, jeśli zechcesz)

Ja może i mam spojrzenie jednostronne, ale nie widzę nic, co miałoby znaczenie w druga stronę. A rekomendacje na bomi?! Masz na myśli te wydawane te wydawane przez IDM?...
Pokaż, kiedy i jaka rekomenda wzrostowa na bomi sprawdziła się...

Ale chętnie poduczę się, jak napisz coś, czego nie wiem...
To akurat piszę serio i bez ironii.

Tak, widzę jeden scenariusz.
Mało tego - na razie to, niestety, przewidywany przee mnie scenariusz realizuje się...
Nie uważam siebie za analityka.
Jestem tylko, jak ty, uczestnikiem forum. Nikim więcej.
Nie widzę nic wskazujacego na podwójne dno - wielokrotnie były tu sygnały wzrostu na formacjach i wskaźnikach, ale potem okazywały się fałszywe.
IMO - były kreowane przez sypaczy z dużą iloscią kasy i bomimakulatury.
Ale to tylko mój domysł.

Nie muszę więc upodabniać się do ciebie ani w prognozach, ani w sposobie pisania.
Ja nie ingeruję w twój sposób myślenia ani sposób pisania - może więc każdy niech pozostanie przy swoim, OK?

Nie przejmuję się, bo nie mam czym.
Gdyby chodziło mi tylko o prostacka satysfakcję - miałbym ją już dawno i wielokrotnie.
Jej ukoronowaniem był chocby zjazd na groszówkę czy ponizej poziomu borka i calatravy, co też przewidywałem, podobnie jak bankructwo bomi.
Pomyliłem się w jednym - nigdy nie zakładałem, ze zbankrutuje rabat.
I tu przyznaje się do bominaiwnosci...

Na razie czekam na rozwój wypadków.
I na to, czy bomi dotrwa na gpw do konca roku, bo powatpiewam w to.
Ale nie przejmuj sie tym.
Przecież moge mylic się...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.