maciej_z_krakowa

Powiem ci jedno, ,,gdyby głupota mogła fruwać latałabyś niczym gołębica ! "
Inwestowanie przy takim cyklu gospodarki i przy tak wysokiej inflacji oraz stopach procentowych to kobieto nie dla ciebie. Jedyne co możesz zrobić to zachować jeszcze tą drobną część kapitału która ci została , bo ze śliwek dżem możesz zrobić zawsze ale z dżemu śliwek nie uzyskasz to jasne i mam nadzieję, że w tej niemądrej główce pozostało na tyle opamiętania aby te słowa do ciebie dotarły. Radziłem sprzedać te akcje i kupić spółkę mocną fundamentalnie będącą w trendzie wzrostowym. Nieliczną jaka jest obecnie w kręgu zainteresowań inwestorów a chodziło o Cyfrowy Polsat. Ja wam za przeproszeniem tyłek chcę uratować a ty zamiast posadzić Chodzika na kamieni kupę chodzić dookoła i całować w czoło, to mnie jeszcze obrażasz ? Ty głupia kobieto !
Zaraz po konsolidacji Barlinek pokona wsparcie i kurs runie co najmniej na 50 groszy a potem może znowu i znowu aż do momentu kiedy coś zmieni się fundamentalnie.
Popatrz co stało się z PBG. Jeszcze kilka miesięcy temu kurs oscylował w granicach 200 zeta. Popatrz co stało się z Hydrobudową. Ty głupia kobieto ! Spółki nie bankrutują z powodu
braku zysków ze sprzedaży, przyczyną jest utrata płynności. Zawsze inwestycje na wschodzie były obarczone pewnym ryzykiem. Teraz widać z perspektywy czasu, że to było błędem. Czy nie widzisz, że moje wypowiedzi dążą do sprowokowanie przynajmniej co poniektórych do tego aby łyżkę siemienia lnianego połknąć i winem sowicie popić a resztki
płynu mózgowego zwanego też oleum popłyną do wynędzniałych komórek powodując, że ostatni błysk inteligencji nie pozwoli wam stracić wszystkiego do końca. Ochrona kapitału jest świętym prawem inwestora a jeśli tego nie rozumiesz to stracisz wszystko.
Przyznaje, trochę mnie poniosło ale obrażanie kogokolwiek na tym forum wystawia jedynie nędzną laurkę osobie obrażającej a jeśli na dodatek jej wypowiedź jest nieprzemyślana to podwójnie świadczy to o tym, że te przypowiastki i kawały o blondynkach zawierają jednak ziarno prawdy.
Jeszce raz wam napiszę !
Największym błędem jaki popełniacie jest trwanie w błędzie jaki popełniliście !
Myślenie o tym, że trend na Barlinku się nagle zmieni na wzrostowy, to myślenie iście życzeniowe nie mające najmniejszego pokrycia w rzeczywistości, to jak mawiają Japończycy opieranie drabiny o chmury. Czy teraz rozumiesz ty głupia kobieto !

Chodzik Księżycowy

https://www.bankier.pl/forum/temat_chodzik-ksiezycowy-do-anki,11670925.html

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.