Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2012-08-21 o godz. 14:06 ~tfx napisał(a):
> Dnia 2012-08-20 o godz. 22:57 ~ro napisał(a):
>
> prawda, niestety. na pocieszenie jednak, to co się dzieje
> > na GPW mało ma wspólnego z samą spółką.
> dokładnie
nie mam doświadczenia co do kontaktu z zarządem
> Decory, mam jedynie nadzieje, że podobnie jak gro spółek
> do których pisałem nie będą mieli
> "drobnego" w d...e i odpowiedzą na parę
> pytań ...
jednak mają szacunek nawet dla drobnych :)
"Informuję, że kondycja finansowa spółki jest dobra i nie ma fundamentalnych przesłanek do spadków, jakie obserwujemy. Co więcej, od dwóch dni zauważamy wyraźną tendencję wzrostową kursu.
Potwierdzeniem tych informacji są raporty okresowe, które publikujemy. Najnowszy z nich, raport półroczny, zostanie opublikowany 31 sierpnia.
Raporty giełdowe spółki są dostępne do wglądu na stronie internetowej www.decora.pl w zakładce 'Relacje inwestorskie'. Zachęcam do zapoznania się z ich treścią.
Z poważaniem
Tomasz Trojan
Marketing Manager
Decora S.A.
ul. Prądzyńskiego 24 a
63-000 Środa Wielkopolska
Poland
tel.: +48 61 64 22 602
kom.: +48 608 616 945
fax: +48 61 28 54 975
http://www.decora.pl"
Nie wynika z tego za wiele no ale zobaczymy nadchodzacy raport
Ja jednak osobiście sądziłem, że przy tak niskim poziomie kursowym moze zarząd zdecydowałby sie na jakiś skup ale pożyjemy zobaczymy