~tfx

Dnia 2012-08-21 o godz. 14:06 ~tfx napisał(a):
> Dnia 2012-08-20 o godz. 22:57 ~ro napisał(a):
>
> prawda, niestety. na pocieszenie jednak, to co się dzieje
> > na GPW mało ma wspólnego z samą spółką.
> dokładnie

nie mam doświadczenia co do kontaktu z zarządem
> Decory, mam jedynie nadzieje, że podobnie jak gro spółek
> do których pisałem nie będą mieli
> "drobnego" w d...e i odpowiedzą na parę
> pytań ...

jednak mają szacunek nawet dla drobnych :)

"Informuję, że kondycja finansowa spółki jest dobra i nie ma fundamentalnych przesłanek do spadków, jakie obserwujemy. Co więcej, od dwóch dni zauważamy wyraźną tendencję wzrostową kursu.
Potwierdzeniem tych informacji są raporty okresowe, które publikujemy. Najnowszy z nich, raport półroczny, zostanie opublikowany 31 sierpnia.
Raporty giełdowe spółki są dostępne do wglądu na stronie internetowej www.decora.pl w zakładce 'Relacje inwestorskie'. Zachęcam do zapoznania się z ich treścią.

Z poważaniem

Tomasz Trojan
Marketing Manager

Decora S.A.
ul. Prądzyńskiego 24 a
63-000 Środa Wielkopolska
Poland
tel.: +48 61 64 22 602
kom.: +48 608 616 945
fax: +48 61 28 54 975

http://www.decora.pl"

Nie wynika z tego za wiele no ale zobaczymy nadchodzacy raport
Ja jednak osobiście sądziłem, że przy tak niskim poziomie kursowym moze zarząd zdecydowałby sie na jakiś skup ale pożyjemy zobaczymy

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.