Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jasiek, ja się nie pytam, co jest w necie napisane na temat działalności... Ja mówię o REALNYM biznesie, z którego pokażą się jakieś przychody, zyski, itp...
Przesunięcie Zgody z CZP do PRO, czy też zakup prawie 30% udziałów w Komi Pellet, czy jak to się tam teraz nazywa, to nie jest biznes, który spowoduje, że spółka zacznie zarabiać.
Jeśli znacie takowy, którym obecnie zajmuje się REG - to napiszcie, proszę. Oprócz tego, że reklamuje sie w Polonii... :)))
Zawsze mi się wydawało, że aby się reklamować, trzeba mieć najpierw coś, co chcemy sprzedać. A Regnon, póki co, nie ma nic takiego, chyba, że mnie coś omineło ostatnio.