Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
i tu masz naprawdę rację te traktory o których wspominałeś to kupowali rolnicy pracujący od 4- 10 hektarów Teraz tych małych nie stać na coś nowego ,o ile jeszcze nie przekształcili swoich gospodarstw w sady brzozowe Ale są jeszcze rynki chłonne poza naszym krajem gdzie można z tym wejść, przy odpowiedniej cenie gospodarki komunalne gdzie do dziś c-360 to komfort Ale zawsze podkreślałem bez inwestora i wsparcia finansowego to jest nie możliwe Czekanie i konsumowanie tylko zysków przez ten zarząd do niczego nie prowadziło Nastąpiło małe otwarcie , co najgorsze to że interesy rodzinne biorą tu górę i nie dopuszczają świeżej krwi , jak to się mówi Może są tak silni że są wstanie sami podołać Jeżeli chodzi o kurs akcji to ja jestem bardzo spokojny bo tu oni planują zarobić a my nieliczni już przy okazji Pytanie czy będą chcieli zarobić na prawie poboru czy na akcjach zobaczymy