Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
no i właś ie nurtuje mnie ta supernova strasznie a nie mogę dojść do ceny i okoliczności nabycia przez nich akcji relpola- ktoś się orientuje dokładnie jak to było? z tego co sobie sam wydedukowałem to że weszli tu na początku 2011 po nabyciu akcji od idm po 5,25 bodajże, ale komunikatu żadnego-dziwne. wcześniej ich nigdzie w akcjonariacie nie było na wza. jeśli się nie mylę no to są nad kreską i w razie likwidacji czy upadłości idm byłaby z tego niezła wyprzedaż, ehh gdyby nie machery z krakowa to byłaby super bezpieczna inwestycja. pozdro