Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam drodzy inwestorzy.
1. Dla tych, którzy nie mają zamiaru nic robić - mam info: nie piszcie i nie zaśmiecajcie tego wątku.
2. Co do tvn .... - można dzwonić i prosić - ale tu też haczyk, jak damy mu szansę wypowiedzenia się to co On zrobi ? Powie że sięnie udało i przeprosi inwestorów.
Mnie nie chodzi o przeprosiny - moim zdaniem to był duży przekręt na inwestorach i należy się kasa choćby sądownie, a nie jakieś gadki szmatki.
Jeśli ktoś chciałby poważnie pomyśleć - możemy na przykład:
1. przez SII przepchnąć zgłoszenie do KNF.
2. Wystąpić i uzyskać rzetelną informację.
3. Na jej podstawie podjąć decyzję co i czy ma sens ?
Wydaje mi się że zmiana osobowości pranej CETNTR/IDEON mogła być między innymi przygotowana po to aby inwestorzy nie mogli tak szybko walczyć z nowym podmiotem za stare grzechy tych samych ludzi.
Jest ktoś chętny ?