Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
dokladnie tez mi sie wydaje ze japa pojechal za bardzo, no ale coz kazdy moze:)
wg mnie to po prostu podbita pod raport, bo kiedy podbijac jak nie wtedy?
ludzie za chwile beda doszukiwac sie "rewolucji" w spolce, pomyslą, hmm jazda pod raport? musi byc cos na rzeczy ? ktos cos wie itp....
i ta z dnia na dzien bedzie sie to rozkrecalo, dlatego zaczeli juz teraz mimo iz raport 31. bo przeciez nie ma nawet jak napchac kabzy.
stiwerdzenie typu "spekula zbierala po 4gr" jest dla mnei niepowazne, przy tych poziomach nie bylo ZADNEGO obrotu, bo przeciez obrot rzedu 20k dzienne to smiech na sali dla takiej spekuly.
sytuacja moze sie teraz zmienic, spekula pociagnie kurs zalozmy do 7gr a ulica sie podlaczy i pojdzie to na te 8-9.. o ile sie podlaczy ( a wiemy ze ulica juz nie raz przejechala sie na krolikowskich wybrykach)
reasumujac - jak dla mnie moze isc w gore:) jestem za bo siedze na papierze.
ps
juz widac ze sypia przy 6 gr dzisiaj.