Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
doktorku na wescie i mobilu zarobiłem może nie jakieś kokosy ale akurat na tych inwestycjach jestem do przodu, zresztą zobacz sobie kiedy tam sie udzielałem i jakie były tam kursy w tym czasie, relka mam symboliczną ilość i fakt to nie nowa gala bo osoby ktore tam tez były z relka po prostu wyszły a na żadnej inwestycji jeszcze nie jestem tak w plecy jak na tym gniocie kompapie...
Co do wpisu krisa i 4 lata boczniaka na relku porównując go do komapu nie ma sensu a na kompapie ja jestem juz 2,5 roku i z wyjątkiem jednego mizernego wybicia nie było tu nic kiedy każda normalna firma na GPW po takich przejęciach powinna kosztować już z 50zł, przecież oni przejęli prawie bez kredytu dwa lata temu 2 spółki gdzie każda była większa od kompapu a ozgraf chyba nawet 2x!!! a kurs spadł o 25% od tego czasu....
.... więc koledzy przestańcie tutaj piać poematy na temat wielkości prezesa lipki bo ..... kurs i wyniki spółki szczególnie te na działalności operacyjnej mówią same za siebie, gdyby teraz nie sprzedał ziemi i nie opróżnił magazynów też kompap miałby plecy w wynikach za I półrocze..... żenada, zresztą każdy oczy ma i widzi co sie ze spółką dzieje
i na koniec doktorku zapamiętaj sobie intakusa, wszedłem tam po 21gr i teraz troche dokupiłem także średnią mam w okolicach 18gr zapytaj sie o kurs tego "bankruta" za dwa miesiące..... albo szybciej ;) (tak wiem na razie jestem w plecy)
pozdrawiam