~byly leszcz

http://onico.pl/raportyokresowe.html
Tutaj masz raporty kwartalne!!!!

Jest bardzo dobrze , a przy wyprzedarzy studentów i innej maści inwestorów którzy mysleli ze inwestujac 5000 pln zarobia kokosy , uwalniaja sie akcje ktore sa akumulowane przez powaznych ludzi mam nadzieje , tutaj portfel powinien oscylować minimum 1500- 2000 papiera i czekac jak spoleczka zarabia na nasza dywidende , jaka spolka na gpw da nam taka procentowa duza w stosunku do akcji dywidende , ZADNA , nawet CPA chociaz jej akcyjki poruszaja sie w zlotowkowych przedzialach trzyma i trzymac bedzie .....
Ludziska wolnych akcji jest raptem 375.000 szt ( no troszke mniej ja mam w tym swoj udzial) i to naprawde towar deficytowy........ pokrotce ---
Zysk netto rok do roku narastajaco plus 100 %
EBIDTA rok do roku narastajaco plus 100 %
Dziekuje jest ok !!!!
I jeszcze jedno podtrzymuja zysk za 2012 roku na tym samym poziomie, w nadchodzacych tygodniach spodziewać sie mozemy raportow o zawarciu znaczcych umow na sprzedaz ... taka dygresja na koniec jeszcze , otoz raport obejmuje okres do 30.06.12 i nie obejmuje umowy z schelem na 76.5 mln czyli doliczcie sobie juz ok 2,4 mln zysku netto he he he he zawarty 19.07.12 .....
Takze studenci wyprzedawac ze strachu , bedziemy akumulowac ...
Pozdrawiam M.... Z...... S.......

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.