Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kilka słów prawdy o Grupie Makro Holding.
To wszystko jest nieprawdą co wypisują na swojej stronie. Śledztwo zacząłem od odwiedzin pod adresem, gdzie miała się niby mieścić siedziba MH. Nic tam takiego nie ma.
Poszukiwania więc skierowałem na firmy, którymi chwalą się na swojej stronie jakby zostały one przez nich przejęte.
1.
PLAY FINANCE
http://playfinance.pl
Na ul. Złotej 61, widziałem tylko siedzibę PKO i ogromny banner na jednym z balkonów szarego bloku: ADRESY DLA FIRM, BIURA DO WYNAJĄCIA"
W swoich usługach Play Finance kusi lokatą na UWAGA 14%!!!! (KNF na dzień dobry)
2.
DRUKARNIA HOLDING
Brak takiego podmiotu.
3.
CARBOHOLDING Sp. z o.o.
Nikt nigdy nie słyszał o kimkolwiek z Grupy Makro Holding, by chciał ich przejmować.
Panowie, nie wiem na co czekamy ..zostaje tylko prokurator.