Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Oby tak było jak napisałeś - zdawało by się że to jedyna spółka która ma jakieś podstawy na
wzrosty, ale fakt faktem jesteśmy na NC i to nasz wybór, a każdy wybór musi mieć jakieś
konsekwencje... też gdzieś tam myślę że będą one oznaczone + z czasem, ale tu i teraz to niestety - trochę idziemy w drugą stronę mimo (powiedzmy) jakiś fundamentów.
Fakt faktem, że jakie one są wie tylko ten co je "wybudował" i być może jest to na tą chwilę
jakaś zagrywka, manipulacja (żeby za dużo nie powiedzieć), ale coś ciągnie w dół i nie wiem obym się mylił, ale wydaje mi się że sporo "graczy" zrezygnuje nim zmieni się ten trend - być może będę jednym z tych "graczy"
POZDRAWIAM