Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wielonickowcu bomifantasto...
(już jako rankor czy renkor nie piszesz?) ;-D
szukasz iskierki nadziei? od jak dawna?
I od jak dawna BOLEŚNIE przekonujesz się, ze to ja mam rację? ;-D
Usiłujesz potargać mi sznurówki, a tylko dajesz powód do uciechy z ciebie... ;-D
PODKREŚLAM - Z CIEBIE! ;-D
Nie wszystkim, ale własnie TOBIE piszę, ze niemal nic nie wiesz o bomi i TYLKO TY nieustanie oraz MADRZE INACZEJ piszesz o mnie, czym dajesz mi wciąż uciechę z CIEBIE! ;-D
Z madrymi dyskutuje rzeczowo, a z takimi MĄDRYMI INACZEJ jak ty - prześmiewczo, bo o czym z toba dyskutować? ;-D
To właśnie TOBIE piszę, że jesteś tu KRÓLEM MĄDRYCH INACZEJ i jesteś najbardziej bominaiwny. ;-D
Nawet kracy w swej infantylności nie jest w stanie cię przebić, choć próbuje kolejny raz zaistniec na forum.
O bankructwie bomi pisałem, kiedy ty w lutym widziałej rakieteę na 4 zeta i potem na dwucyfrówkę.
A teraz użalasz się, bo masz świadomość zmarnowanej okazji.
I najbardziej boli cię, ze ja wciąż mam rację, Ty wciąż mylisz się i masz coraz więcej w plecy... ;-D
I bomi nie przechodzi zadnej restrukturyzacji. Bomi dogorywa.
Pocieszasz się najnaiwniej, jak chyba można sobie wyobrazić. ;-D
I chyba nikt, poza twymi wielonickowymi wcieleniami o tym samym IP, nie podziela tych twoich bominaiwnosci. ;-D