Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kiedy ten kurs w końcu ruszy w górę? Ja już nawet nie liczę kasy jaką wydałem na żeń-szenia na uspokojenie ;)
Swoją drogą, patrząc na zachowanie kursu, to gdyby nie ten wynajęty animator, kurs pewnie już by zanurkował przez kilku albo jakiegoś debila, który zaniża kurs.
Jestem niespotykanie optymistycznym człowiekiem i widzę jeden pozytyw, nadzieję w zbliżającym się debiucie tabletoidalnym. Czytałem fora internetowe i wysnułem wniosek, że jest sporo miejsca na rynku dla tanich tabletów o bardzo dobrym stosunku jakości do ceny. Przed debiutem wygląda to nieźle, jakieś tam testy w TV, czy inne w necie wskazują, że produkt wygląda i funkcjonuje bardzo przyzwoicie + gwarancja. Z tego co wyczytałem w szczególności wygląda to nieźle w przeciwieństwie do konkurencji typu Manta i inne podobne (tanie) tablety, które zbierają zdecydowaną większość negatywnych decyzji (produkty są już dostępne na rynku).
Wniosek, to może być strzał w 10-tkę i tak sobię myślę... OBY!!!