Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
I co z tego, ze Bomi miało jakiś marniutki zysk rok temu i kosztowało 7 zł.....?
Kosztowało ju7ż TYLKO 7 zeta PO SPADKU z 15 zeta! czemu o tym nie piszesz?! ;-D
W bomi nie ma zadnej EFEKTYWNEJ restrukturyzacji...
I wiesz o tym... ;-D
Masz rację - dla ciebie JESTEM ZBYT MĄDRY...
Moje kasandryczne wizje sprawdzają się - rynek to potwierdza
i boleśnie przekonałeś się o tym...
Trzymasz bomi od 7 zeta i wiecej i wciąż njie możesz uwierzyć, ześ tak wtopił... ;-D
Najpierw chwalisz prezesa, a teraz pochlipujesz załośnie, że niby naganiam na Prezesową cene...
A jaka to niby ta prezesowa cena?
Wciąż tworzysz swe spiskowe teoryjki i tyle twojego... ;-D
Zadna z twoich prognoz nie sprawdziała się i cieszysz się jak dziecko, kiedy tylko widzisz jakąś podbitkę o grosik lub dwa...
Teraz napisz mi pod innym nickiem z drugiego kompa, ze trzymasz stronę hehe albo poużalaj się na forum parkietu... ;-D