Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Przestrzegam przed tą firmą!
Pracowałem w niej od czerwca 2011 roku do stycznia 2012.
Panowie z owej firmy mi ładnie co miesiąc wysyłali listy, ile w tym miesiącu zarobiłem ile dostane prowizji, ale wpłat na konto nie było (dostałem tylko jedną wpłatę za pierwszy miesiąc, pewnie, abym nie zrezygnował z prac). Później podpytywałem swojego kierownika, kiedy dostanę swoje pieniądze, to mówił, że mam się nie przejmować na pewno je dostane. Po pewnym czasie się zdenerwowałem i sam napisałem do szefostwa OVB w Warszawie, nawet nie raczyli mi odpisać. Dzisiaj mimo, że już dawno nie pracuję w tej złodziejskiej firmie dostaje od nich list, gdzie mnie informują, że muszę im zapłacić 350zł za jakieś seminarium kierownicze, albo widzimy się w sądzie. Ta firma jest niepoważna nie dość, że pracują w niej ludzie, którzy nie mają żadnego pojęcia o finansach, to jeszcze ich owa firma wykorzystuję. Panowie z firmy są mi dłużni z wypłatą ponad 1500zł. Przestrzegam Was przed tą firmą, nie pracujcie dla nich.
P.S. Pracowałem w OVB Poznań