Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No owszem, prawda docierała i do mnie - powoli i stopniowo.
Z natury jestem ufny - więc trudno było mi pojąć, że można uruchomić biznes nastawiony wyłącznie na oszukanie innych. Łudziłem się, że może chcą, że może wyjdzie im później ...
Dopiero gdy założyłem czysty i bezczelny szwindel - wtedy wszystko się ułożyło w całość.
Piszecie : lab. Lab pewnie jest budowany dla kogoś. Nie będzie miał z EUI nic wspólnego.
Piszecie : nie wyobrażał. A kto z was zakłada dziś totalne bankructwo ? Wciąż są złudzenia, że jakoś to będzie, że spółka się wybroni, że pożyczy kasę, że uruchomi produkcję. Może i tak się stanie. Oszust zawsze będzie chciał pożyczyć więcej - im większe oszustwo, tym większy profit. No i te prawie sto milionów akcji - lepiej je sprzedać po 10 groszy niż po groszu - to oczywiste.
Zatem EUI a kurs EUI to różne sprawy. EUI jest skończone w obecnych realiach. Ale z kursem to jeszcze może być różnie. Wzrost lub spadek - szanse pół na pół :))