~ssi

Powodów do sprzedaży jest wiele jak ktoś sprzedaje to sprzedaje

a czy myśli sobie mam już dość tej spółki czy co innego go prowadzi do sprzedaży to inna kwestia prezes kupił zapowiada że będzie kupować do 33% wiec określam to jako dobre info ale nie spodziewam się że dziś będzie 35% Na plusie bo obrót na spółce ostatnio kiepski ale jak ktoś pamięta moje wpisy to mówiłem że będzie pakietów-ka szkoda że się nie wymienili na gpw była by ładna świeczka z obrotami 450 tyś akcji i nadal twierdzę że będzie to punkt zwrotny tak jak pisałem wcześniej pakiet akcji i odjazd do góry ale to jak zwykle powolutku tempem żółwia taka to spółka dopiero jak wyjedziemy powyżej 4.80 za akcję to się ulica zainteresuje zacznie patrzeć na wykres historyczny zerknie ojej ta spółka potrafiła kosztować 16 zł no moze już czas na nią i zaczną się obroty i dopiero spółka złapie wiatr w żagla jeśli chodzi o obrót i granie na niej a kiedyś się grało jak kto starszy kto pamięta a na razie zmagamy się z oporem na 2 zł i może to potrwać nawet 3 miesiące z tymi obrotami pozdrawiam i udanych zakupów\

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.