Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
on kupił za 9 i wychodzi na to że uśredniał z wyższych poziomów
ale widzę że ty też wierzysz że naganiam na 4 grosze tylko że ja wcale się nie przymierzam do kupna, musiałoby się stać coś przełomowego abym zmienił zdanie, bo co mi z tego że kupię po 4 grosze jak to poleci na 3 lub niżej albo będzie się kisił następny rok to dziękuje za taki interes...a dlaczego ma nie lecieć skoro spadło na 5 groszy,,, pół roku temu kto z was by uwierzył w 7,6,5 groszy tak samo jak wczesniej nie wierzyli że zwalą akcje poniżej 20-30 groszy, emisje robią swoje,,,,chce zwrócić ci tylko uwagę że bez mojego pisania to też spada, nie było mnie tu dłuższy czas to i tak leciało
mimo wszystko mam nadzieje że uda ci się wyjść z tego bez szwanku, ja poprostu wiem co działo się na centrozapie i na pronoxie jest podobnie...nie dadzą ulicy zarobić jeśli sami nie będą wstanie ( o sory oni zarabiają, mają kase z emisji )