Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
kolego "re" weź się ogarnij. Gdzie Ty widzisz wyższość w mojej wypowiedzi? głupie/śmieszne są tylko takie domysły które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością i ze spółką, np. Twój tekst o dopuszczeniu do koryta. Mój post zawiera prośbę by nie pisać swoich fantazji i przy okazji nie oskarżać innych ludzi z forum. To co piszecie bowiem można łatwo zweryfikować jadąc na NWZA. Na NWZA każdy może pojechać, daje to pewną wiedzę, rozwiewa niektóre wątpliwości.
W jakim celu piszesz teksty, które są fałszywe?. Mogłeś przyjechać na NWZA i wtedy mógłbyś zgłosić, że chcesz objąć wszystkie warranty, co do których miała być głosowana uchwała.Nie wykluczone, że głosowanie odbyło by się i miałbyś warrantów a warrantów! I wtedy to Ty byłbyś przy korycie. Ja na NWZA nie widziałem takiego śmiałka na warranty w sytuacji braku decyzji sądu. A więc tak wygląda te koryto. Nie wykluczam, że ono istnieje ale nikogo z drobnych przy nim nie ma i nie będzie! A Twoje pisanie choćby najbardziej fałszywe tego nie zmieni.