Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
przeceniacie mnie bardzo ...przeciez na idm pomimo bajki o karkosiku bylo widac dystrybucje jak na dloni i dlatego oddalem w poprzedni poniedzialek po cenie i ostrzegalem innych ...bomi nie naganialem tylko pisalem jak widzialem syytuacje opisywana przez media jako tragiczna ...niepasowal mi popyt pobieranie akcji od 30 groszy w gore i dlatego pilnie obserowalem spolke ...z niczym ani z nikim nie trzymam .PISZECIE O SUPERNOWEJ ciezko mi sie odniesc czy sypnie ?tylko ze kupujacy z tego co obserwuje to nie jakies leszczyki pod info karkosikowe co niektorzy sugeruja ,,,,,tutaj byl popyt przed dzisiejszym dniem ...a dzisiaj po dementi o karkosiku chwilo zjechali na delikatnych obrotach i skup pozniej tylko loskot ..komus zalezy na papirze ...moze on rzeczywiscie pomimo dlugow ksiegowosci i strat dalej tani?aA SUPERNOWA TO PO ILE BRALA? WIE KTOS?JEZELI BEDA SPRZEDAWAC TO MOZE RACZEJ PAKIET?A POZATYM TO TYLE WIEM CO WY A moze jeszcze ,mniej