Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Drodzy forumowicze, czy Wy na prawdę nie widzicie co się dzieje czy tylko udajecie???
Powtórzę Wam jeszcze raz: TU NIKT NICZEGO NIE ZBIJA!!! WRĘCZ PRZECIWNIE, ZA KAŻDYM RAZEM PODBIJA NIEUDOLNIE KURS, ABY WAS UBIERAĆ PKC!!!
Wychodzą "starzy" akcjonariusze - ZŁODZIEJE I OSZUŚCI!!! - Bartel i Stachura, z tych ukrytych akcji które "sprzedawali" poza rynkiem regulowanym!!! I im prędzej to zrozumiecie tym lepiej.
Nie piszcie też o jakichkolwiek pieniądzach, bo tu ich nigdy nie było! Nikt nigdy nie wpłacił do tej spółki "żywej" gotówki, a wszystko opiera się na sztucznych kompensatach, lipnych wierzytelnościach itp...
co do emisji to przypomnijcie sobie dwie pozostałe - łącznie z tą za Globala (10 mln!!!) - i będziecie wiedzieli jak to jest. Kupili nic nie wartę wydmuszkę Kossakowskiego, za wirtualną kupę pieniędzy (akcji).
Co to za firma (Digate Interactive - Kossakowskiego) już Wam pisałem, a ktoś na tym forum pokazał Wam raport.
Siedzę, czytam i śmiech mnie ogarnia jak czytam posty Pana "Samosia":))))
Tak na prawdę zastanawiam się czy to co pisze to w dalszym ciągu "zaklinanie rzeczywistości", czy już w najczystszej postaci PARANOJA:)
Wiem, że gdzie dwóch Polaków tam trzy zdania i nie jesteście w stanie się porozumieć, ale gwarantuję Wam, że jeśli ustawicie cenę zakupu po 0,03-0,05 zł i nikt się nie wyłamie sprzedadzą po takiej cenie;)