~Adam

Panowie nie jestem Nostradamusem to odnośnie poprzednich wątków, Mniemam że TF1 podciągnie do góry we wrześniu- nie mylić z ''podciągnie na 30 zeta'' a już na pewno nie można powiedzieć z ilu podciągnie. wbrew pozorom droga do dna nie jest taka krótka. Przeanalizujmy to pod katem spadków o 50 procent
- mam 1,38 spada do 0,69 zeta żeby wrócić musi skoczyć o 100 procent
-0, 69 spadek na 0,34
-0,34 na 0,17
....
tak wiec widać że spadać może długo. Na ile spadnie we wrześniu stawiam wrzesień na 0,5 a jak nie pójdzie do góry to kanał

Kilka złotych zasad
1 Sezonowość to pierwsza oznaka upadającego bumu w branży
2 Jesli z powody ferii wakacji i innych takich obroty spadają to jescze nie jest bardzo żle. żle bardzo jest jeśli po takich okresach obroty już nie wracają do normy

Jeśli TF! nie powstanie we wrześniu to ciekawy jestem sytuacji luty marzec 2013. Bo wtedy to co zarobione w grudniu zostanie przejedzone w styczniu i będa kończyć si pieniądze . To dotyczy każdej firmy i małej i dużej takze też TF1

Błąd tej firmy leży całkowicie gdzie indziej niż każdy myśli
To raczej cały kierunek jej rozwoju - nie tędy droga. Ja bym to całkowicie odmienił i poszedł w inną stronę. Ale tak to jest wiceprzes to wie.Kiedy miał małą firme rozumiał rynek widział co sie dzieje a teraz spogląda na to ze zbyt duzej wysokości a ci w jego firmie ktorzy patrzą na to z małej wysokości nie czują tego wogóle nierozumieja. ja zatrudnił bym na każdym stanowisku odpowiedzialnym za sprzedaż w danym sektorze
1 włascicieli komisu
2 włascicieli sklepów z pc
3 itd

ale to kilka lat temu teraz może być już po ptokach jak mawiał mój dziadek.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.