~powazny

słuchaj mms odszcekasz to tak jak pisałem tu jest trend wzrostowy i jeśli tego nie widzisz to jesteś nieuk. Nie pisałem nigdzie że dziś będziesz miał górne widełku itp. Na wzrost jest czas a Ty się strasznie gorączkujesz powiedz mi gdzie byłeś jak papier był w okolicach 24 groszy? Ja mam sporo papiera i spokojnie siedze na dupie i czekam. Denerwuja mnie takie typy jak Ty najpierw był wawa któró walił po 100 postów dziennie a teraz jestes Ty który zobaczył korektę z 85 groszy i wrzeszczy coś że spadnie do 26groszy! Śmieszny jesteś.
PS
Przypomne Ci zaparę sesji jak miniemy 85 groszy żebyś odszczekał wszystko to to pisałeś

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.